logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Městský úřad hledá nové kolegy

Publikováno 26.6.2024

Tajemník Městského úřadu Hranice vyhlašuje výběrové řízení na místo referenta – dotace a finanční příspěvky z rozpočtu města ve všech oblastech samospráv na Odboru školství, kultury a tělovýchovy Městského úřadu Hranice . Nabízíme dovolenou v rozsahu 5 týdnů, 5 dnů zdravotního volna, stravenky, případně příspěvek na léčebnou, rehabilitační, preventivní a rekondiční péči.

Přihlášky na místo referenta – dotace a finanční příspěvky z rozpočtu města ve všech oblastech samospráv na Odboru školství, kultury a tělovýchovy MěÚ Hranice se podávají v uzavřené obálce s označením obálky "NEOTVÍRAT-VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ – OŠKT" a můžete je odevzdat osobně na Městském úřadu Hranice, Pernštejnské nám. 1, podatelně  nejpozději do 11. července 2024 do 14:00 hod nebo  je můžete zaslat poštou se stejným označením. (podací razítko nejpozději s tímto datem).

Podrobnosti naleznete v příloze.

Bližší informace o výběrových řízeních naleznete  také na úřední desce v rubrice  "výběrová řízení".

Přihlášky se posílají poštou na adresu: Městský úřad Hranice, Pernštejnské nám. 1, 753 01, nebo je lze odevzdat osobně na Městském úřadu Hranice, Pernštejnské nám. 1, v podatelně. Obálka musí být vždy patřičně označena. Podrobné informace o jednotlivých výběrových řízeních naleznete na úřední desce MěÚ Hranice ve dvoraně zámku nebo na webu města www.mesto-hranice.cz – rubrika úřední deska. Formuláře přihlášek na úřednická i neúřednická místa naleznete v rubrice "volná pracovní místa".

 

Přílohy ke stažení

VŘ - dotace - OŠKT (487,64 KB)

Stáhnout vše

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies