logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Aplikace Munipolis zlepší vaši informovanost o dění ve městě

Publikováno 19.8.2020

Nedávné povodně opět ukázaly, jak důležité je rychlé a přesné informování obyvatel o probíhajícím dění. K tomu Vám může pomoci mobilní aplikace Munipolis (bývalý Mobilní rozhlas). Ta umožňuje informovat nejen velké množství občanů najednou, ale i konkrétní místní části, lokality a ulice. Zároveň se pomocí této aplikace dají hlásit různé závady nebo využít dalších možností.

 

Pomocí mobilního rozhlasu můžeme informovat o krizových situacích, upozorňovat na blížící se nebezpečí, blokové čištění, odstávky, poruchy a výpadky energií přesně dotčené ulice či oblasti. Při přihlášení do této platformy je ale samozřejmě nutné tuto ulici uvést.

Platforma mobilní rozhlas umožňuje nejen upozorňovat na závady, nepořádek, černé skládky či poškozený veřejný majetek, ale také i za něco pochválit. Zároveň lze jejím prostřednictvím pořádat ankety, čehož již město využívá k anketě o participativním rozpočtu.   

Mobilní rozhlas není přitom omezen pouze na aplikaci v “chytrém“ telefonu ale informace můžete dostávat i e-mailem, anebo, obzvláště někteří starší spoluobčané, prostřednictvím klasické SMS. Upozorňujeme ale, že SMS jsou určeny jen pro ty nejpodstatnější zprávy v stručné podobě. Lze také posílat hlasové zprávy pro zrakově handicapované.

A jak získat přístup do aplikace? Stáhněte si aplikaci ZDARMA prostřednictví Google play nebo Appstore a budete dostávat informace přímo do mobilu. Nebo se můžete registrovat zdarma na stránce: https://mesto-hranice.munipolis.cz/.

 

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies