logo mesta

Město Hranice

Oficiální webové stránky

Olomoucký kraj připravil dotazník spokojenosti

Publikováno 15.5.2024

Napadají vás věci, které by stálo za to zlepšit? Vyplnění dotazníku, kterým chce Krajský úřad Olomouckého kraje zjistit například to, jak jste s jeho prací spokojení, zabere jen pět minut. Není třeba nic tisknout ani posílat poštou. Stačí naskenovat QR kód uvedený u tohoto článku do telefonu a dotazník vyplnit on-line.

Nebo využít uvedený dotazník spokojenosti a otázky vyplnit v počítači. Nezapadne ani jedna vaše reakce – úřad odpovědi stejně jako vloni vyhodnotí a bude na ně reagovat.

„Protože spokojenost partnerů Olomouckého kraje a jeho občanů je jedním z našich hlavních cílů, chceme formou připraveného dotazníku získat cennou zpětnou vazbu. Je pro nás důležitý každý názor a moc děkuji všem, kteří se zapojili už v loňském roce. Výsledky dotazníků rozhodně nekončí v šuplíku, ale slouží pro zlepšení práce krajského úřadu,“ zdůraznil Lubomír Baláš, ředitel Krajského úřadu Olomouckého kraje.

Letos se dotazníkové šetření týká stejně jako vloni veřejnosti, nově také podnikatelů a krajských příspěvkových organizací. Minulý rok se kraji vrátily stovky vyplněných dotazníků, na které úřad reagoval patřičnými změnami – změněn byl například administrační systém krajských webových stránek, který by se měl pozitivně odrazit i na vzhledu a obsahu stránek. Krajský úřad také na základě vloni vyplněných dotazníků zařadil do nabídky požadovaná témata seminářů pro neziskové organizace a starostům vyšel vstříc, když na společném setkání u příležitosti 20. Konference samospráv reagoval na témata, jež zástupci obcí označili v dotazníkovém šetření za stěžejní.

„Dotazník je zcela anonymní. Vyplnění je možné provést nejpozději do 14. června. Výsledky dotazníkového šetření následně vyhodnotíme a nejpozději do listopadu zveřejníme v měsíčníku Olomouckého kraje a na webových stránkách kraje,“ dodal Luděk Niče, vedoucí odboru kanceláře hejtmana Olomouckého kraje.

 

 

Všechna práva vyhrazena - Město Hranice © 2024 | Změnit nastavení cookies